Preduzeće "Sportski Trofeji Aurometal" se bavi prodajom i proizvodnjom pehara, medalja, plaketa, znački kao i izradom srebrnih kontakata za elektroindustriju. Tokom godina smo radili za brojna domaća i svetska takmičenja najvišeg ranga.

U ponudi imamo preko 100 različitih serija pehara, od kojih svaka ima nekoliko visina. Svi pehari iz našeg proizvodnog programa imaju postolje od mermera, telo od metala ili plastike i poklopac (opcionalno). Visine im se kreću od 10 cm pa do preko 110 cm! Na svako postolje se, po želji kupca, stavlja metalna ukrasna pločica na koju se gravira potrebni tekst.

Ukoliko kupite pehar, pločica i graviranje su besplatni!

Naše standardne medalje su izrađene od kvalitetnih materijala i mogu biti zlatne, srebrne ili bronzane. Na svaku medalju možemo staviti Vaš logo ili prepustiti da birate iz naše široke palete postojećih aplikacija. Na medalje kačimo traku u boji po Vašoj želji.

Medalje takođe možemo napraviti i po Vašoj pripremi, oblika, veličine i boje po želji.

Plakete delimo na standardne, staklene i specijalne. Standardne plakete su izrađene od oslojenog aluminijuma, debljine 0,5 mm i na njih možemo gravirati tekst ili sliku. Specijalne plakete su proizvedene od mesinga, debljine, dizajna, oblika i boje po Vašoj želji. Sve plakete možemo staviti u odgovarajuću kutiju, napravljenu ručnom izradom od kvalitetnih materijala.

Značke izrađujemo od metala, oblika i veličine po želji kupca. Ukoliko želite, naš dizajner Vam stoji na raspolaganju kako bi Vam osmislio najbolje idejno rešenje. Značke se mogu farbati do 3 boje + boja podloge/metala.